Önskelista

Jag har en undebar familj, vänner som alltid ställer upp och är helt fantastiskt underbara, en über fin häst och en ponny, jag har tak över huvudet, får mat tre gånger om dagen, får sova i en skön säng men täcket över mig, får gå i skolan och lära mig det livet har att lära. Jag har egentligen allt jag behöver, men det är klart att man alltid önskar sig saker så, sähär ser min önskelista ut:

image20

Kommentarer
Postat av: Wickie

Tänk bara om fler kunde önska som du... Jodå, jag kikar in lite emellanåt ;P man måste ju se till att vara uppdaterad med det senaste!

2008-03-12 @ 19:18:41
URL: http://wickievickan.blogspot.com
Postat av: svar till Wickie

Ja, det hade inte varit fel :D tänk om alla krig bara tar slut en dag bara för att det är så många som har önskat sig det när de blåser ut ljusen på sin tårta :D det hade inte varit fel :D

2008-03-13 @ 21:48:57
URL: http://stina2day.blogg.se
Postat av: Eva Robild

Hej Stina!
Din önskelista kan jag tänka mig skulle platsa jättebra i min kommande bok (den ska heta "Handbok för stressade tonåringar.)
Om du kan tänka dig att låta oss publicera den eller något annat du skrivit får du gärna skicka det till mig. Jag kan inte lova publicering i nuläget, men i april ska jag och min kollega Mette gå igenom allt material vi får in och ge besked till dem som skickat in texter och bilder.
Läs mer om bokprojektet på www.stressaner.se
Eva
PS Jag är gammal HD-journalist och jobbade med din pappa förr, och minns när du föddes!
PS 2 Har du kompisar som skriver eller ritar får du gärna tipsa dem också om att skicka in material.

2008-03-16 @ 09:40:47
URL: http://www.stressaner.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0